Antonio Mir és Llicenciat en Història Antiga i Arqueologia. És màster en Assessorament Educatiu Familiar, màster en Direcció de Comunicació i Noves Tecnologies i Diplomat en Desenvolupament Directiu per l’IESE de Barcelona.

Amb més de vint anys d’experiència docent en diferents centres educatius de Múrcia i València, ha sigut també membre de diversos equips directius, i ha impartit docència als Estats Units, Xile, Perú i Mèxic.

En el camp de la Comunicació Institucional ha sigut Director de Comunicació en varies empreses valencianes i ha col·laborat amb la Regidoria de Relacions Institucionals de l’Ajuntament de València.

Promotor de la ONG “Solidaridad Universitaria”, ha fet projectes de cooperació al desenvolupament en Mozambique, Kenya, Índia, Perú i l´Argentina.

Creador de la xarxa europea “INNMAIN” (Associació Educativa per a la Innovació en el Manteniment Industrial) i de la xarxa “PROGRAMA AMÉRICA”, que integren institucions educatives, cambres de comerç i empreses de diferents països europeus i llatinoamericans, per a la promoció d’intercanvis d’estudiants i professors i per al desenvolupament de l´innovació educativa en el camp de la Formació Professional.

Actualment és director de Projectes de la Fundació EIFOR -institució que promou accions per a l´integració d’immigrants i persones en risc d’exclusió- i director del Centre de Formació Professional concertat XABEC de València; President de la Xarxa europea INNMAIN i Vicepresident del GLOBAL COLLEGE NETWORK.

El professorat ocupa un rol clau perquè puguen fer-se realitat els canvis que es proposen en el sistema educatiu: sense la seua col·laboració no serà factible cap proposta de millora, per molt bona que siga