Vaig estudiar  Ciències Empresarials a l’Escola Universitària d’Estudis Empresarials de València. Vaig guanyar les oposicions de Tecnologia Administrativa a l´any 1991 per tant, tinc la doble especialitat en Administració d´Empreses i Organització i Gestió Comercial. Vaig impartir classes durant molts anys en la especialitat d’ Administració a diversos IES, entre d’altres al Sánchez Ayuso, Alto Palancia….etc; després vaig concursar a la plaça d’Organització Comercial al meu centre actual: IES Honori Garcia. 

He fet molts cursos de formació al CEFIRE, però sobretot he impartit una metodologia a l´aula diferenciada, ja que des de la Formació Professional sempre he cregut i he practicat el treball en equip, on fomentar la creativitat i la creació de projectes empresarials que estiguen a l’avanguarda de les noves oportunitats de negoci que demane el mercat.

Crec en una nova formació professional que estiga al capdavant de les necessitats de les empreses, del mon empresarial i aconseguir adaptar els currículums del mòduls professionals a les necessitats del nostre entorn socio-econòmic.

Sempre he segut professora d´aula i he tingut càrrecs diferents com ara Coordinadora de Cicles entre altres.

Es fa necessari una revisió i actualització de continguts junt a una dotació de recursos efectiva i coherent amb la realitat empresarial.