Directora del Conservatori Professional de Dansa de València. Catedràtica en excedència de Dansa Contemporània. Màster en Música i Arts Escèniques per la Universitat Politècnica de València.

Va estudiar Dansa Clàssica i Dansa Contemporània. La seva carrera professional com a intèrpret i com a docent va estar repartida majoritàriament entre Anglaterra i València. Després de molts anys de compaginar la docència amb la interpretació, al 2000 va tornar a València per dedicar-se plenament a l’ensenyament de la dansa. Des de l’any 2000 treballa al Conservatori Professional de Dansa de València, centrE que actualment dirigeix i des de on, junt a un equip de col.laboradors, treballen diàriament per visibilitzar la dansa, tant en el seu vessant educatiu, com en el social i artístic.

El repte dels estudis artístics i, en concret els de dansa, ha d’anar dirigit a posar en valor l’esforç de cursar al mateix temps un doble curriulum, afavorint l’accés a la Universitat del nostre alumnat i potenciant així la projecció professional.