Sóc Professora Tècnica de la família professional d’Imatge Personal i em considero una persona inquieta, que viu sempre per la lluita i defensa de la Formació Professional.

Amb només 20 anys vaig començar a donar classes de perruqueria, sense tindre cap formació pedagògica, però tenint molt clar que m’agradava transmetre els meus coneixements i motivar l’alumnat per tal que gaudiren de la seua professió, més enllà del reconeixement que pogueren tindre per ser estudiants d’aquesta branca.

Als 21 em va sorgir el primer gran repte i em vaig fer empresària i directora de l’acadèmia on estava impartint classes en Vinaròs, el meu poble.

En l’any 2001 em va arribar una nou canvi, em vaig presentar a oposicions i des d’aleshores fins l’any 2012 vaig impartir classes en l’IES Salvador Gadea d’Aldaia.

En el curs 2012-2013, vaig tindre l’oportunitat de conèixer de primera mà com funcionava l’Administració i el seu organigrama, donat que vaig exercir com a coordinadora del Departament d’Informació del Servei de Coordinació Administrativa i Assumptes Generals de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Mentrestant, sempre estudiant i aprenent, sobretot llengües, i intentant marcar-me nous reptes, la qual cosa, em portaria a estar com a assessora de formació en l’àmbit lingüístic en el Cefire de Torrent, durant els cursos 2013-2014/2014-2015, on vaig aprendre, entre altres coses, el funcionament d’altres etapes educatives i com podia aplicar i vincular altres metodologies a l’FP.

Actualment, des del curs 2015-2016 estic exercint com a directora del Cefire Específic d’FPEAE a Xest. D’una altra banda, sóc coautora de diferents llibres de perruqueria de l’Editorial
Paraninfo.

He realitzat estades formatives del professorat en València, Lanzarote, París i Verona. Vaig participar en un projecte Leonardo a Derry (Irlanda) i en diferents projectes eTwinning, Comenius i Erasmus.

He sigut tutora del Curs d’Adaptació Pedagògica, cap de departament d’FCT i coordinadora de Projectes Europeus per a l’alumnat d’FP en el meu centre.

Finalment, m’agradaria destacar que en totes i cadascuna de les meues etapes, m’he trobat amb gent meravellosa que m’han fet créixer com a professional i com a persona, però si bé és cert, sempre he hagut de defendre que la validesa, cultura i educació de les persones no depèn només d’un títol universitari i que amb la formació professional, indiferentment i sense distinció de l’especialitat, també es pot arribar a l’objectiu que cadascú es propose.

Amb il·lusió, dedicació i esforç, podem aconseguir-ho: “Per una consideració social justa i digna de la Formació Professional”